1 Ekim 2014 Çarşamba

Blog Arkadaşlarıma ithafen:)


Evettt bu blogu açarken çok tereddüt içerisindeydim çünkü ilk blogumu yakalatmıştım bunu da yakalatırsam olaylar olaylarrr olacağını biliyodum..Yakalattım oldu ama blogun adını unutunca sevgiilim şimdilik rahatça yazabiliyorumm:))
blogun ilk zamanlarında daha mini mini 5-10 kişilk takipçilerim varken büyük bloglara çok imrenerek bakardım ah çeke çeke(sanki şimdi binleri geçmiş gibi konuştum ama sizler ne binlere bedelsiniz seviyorum sizi)
Böyle blog buluşmaları,yazıların altındaki samimi yorumlaşmalar filann hep kıskanırdım yav nası beceriyolar acabaaa Hello gel kanka olalım filan mı diye saçmalardım :D
Sonra bir baktım işin içine bu şımarıkta karışmış,bi baktım samimiyetler kurulmuşş bi baktım dostluk oluşmuş.kimiyle telefonla kimiyle blog üzerinden akıllar alınmış sorunları dertleri merak edilmiş.Çogu şey aman zaten beni tanımıyor rahatlığıyla en gizli sırlar paylaşılmış pat diye ay ben kaynanamla tanışacağım napacağım muhabbetleri dönmüş,Aa benim adım bu aaa sende mi o boydasın,ay o şehirdemisin, ay bende şu kadar yıllık ilikşkim var diye diye bir sürü ortak yyön buluşmış hepsi hepiniz canım olmuşsunuz Hayattan Payetler-Rapunzeliçe-Yüzleri arayan kadın-Maviye iz süren -Sade ve derin-Elsa-Sonsuz-parçalanmış gülüşler-Buralarda Yeniyim . ve daha bi dolusu
Yüz yüze buluşma açısından ilki Hayattan Payetlerle yaptık.Öyle tatlı,cana yakın,samimiydi ki anlatamam kırk yıllık dostum gibi hiç sıkılmadan zaman nasıl geçti anlamadan güzel muhabbetler ettik.Hiç kopmamak adına söz verdik ve daha bi dolu buluşmaların planlarını yaptık:)

Ve ben şimdi diyorumki iyiki sizleri tanımışım iyiki bu blogu açmışım iyiki varsınızzz:)



Gönlü geniş canım arkadaşım buluşma saatinden önce bana hediyeler almış kitaba hemen başladım mandallarıda çeyizime kaldırdım:DBir de burdan teşşekkür edeyim öpeyim:*:)

17 yorum:

  1. Yerim seniiiiiii cok cok cok tatlisin kuzum cok tesekkur ederim cok mutlu oldum :) gule gule kullan keyifle oku insallah opuyorummm :)))

    YanıtlaSil
  2. Kitabin kapagi cok tatli cok merak ettim bir yerde rastlarsam alicam :) kitap yorumunu da yapiver bitirince sana zahmet :) blog dostlugu cok tatli allah ayirmasin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. D&R de var tatlım ama bitirir bitirmez tanıtacağım:)

      Sil
  3. Burası bambaşka bir dünya yaa. Hem herkes çok yabancı hem de bir o kadar da samimi.. Mecbur olduğumuz için istediğimiz için buradayız... Bizim anlatma isteğimiz ya da anlatırkenki rahatlığımız da bundan bence :)
    Sana naçizane tavsiyem uzak kalma buralardan, ben birkaç defa yaptım, çok şey çok kişi kaçırmışım... Sen sakın kaçırma böyle devam et :)
    Sevilmek güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevilmek de sevmek de çok güzel kuzum:) Arada uzak kalıyorum ama kendimi unutturmamaya çalışıyorum:(

      Sil
    2. Unutmuyorlar merak etme sen :)
      A bu arada orada "mecbur olmadığımız için" yazmaya çalışmıştım canım anlamıştırsın gerçi sen ;) :)

      Sil
  4. Tatlımm ne güzel anlatmışsın..sen de her paylaşımında ictenligini hissettigim değerli arkadaslarimdan birisin..iyi ki varsın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mavimmm bizde aynı şeyleri o masada senin içinde dedik cidden çok değerlisin:)

      Sil
  5. Merhaba bende yeniyim sizleri tanıdıkça sevmeye başladım.. Blogculuk bağımlılık mı yapıyor ne.. blogları okuma delisi oldum =)
    Bende beklerim sevgiler =)

    YanıtlaSil
  6. Çikolatam benim seni çok çok seviyorum:) İyi ki açmışsın blogu iyi ki tanışmışız:)

    YanıtlaSil
  7. ayyyy şeker şımarıııık :) hayattan payetler de senin gibi zateeen :)

    YanıtlaSil
  8. Şımartıyorsun beni şımarık :d
    sende ki bu samimiyet olduğu sürece biz daha doğrusu ben hep yanında olurum, kurtulusun yok (:

    YanıtlaSil